Το παγκόσμιο, νεανικό brand Honor, σήμερα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των πωλήσεων του Honor Band 5, με μια αύξηση της τάξης του 387% σε παγκόσμιες αποστολές της συσκευής τον Αύγουστο, συγκριτικά με τον προκάτοχό της. Με οθόνη αφής Full Colour AMOLED 0,95″, 24ωρη παρακολούθηση των σφυγμών, πολλαπλές επιλογές για αθλήματα και 8 διαφορετικές οθόνες ρολογιού, το HONOR Band 5 έρχεται για να εντυπωσιάσει.

Με την τεχνολογία σφυγμομέτρησης, Huawei TruSeen™ 3.0, το Honor Band 5 προσφέρει ακριβή, 24ωρη παρακολούθηση σφυγμών, που βοηθάει τους χρήστες να προσέχουν την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση.

Το HONOR Band 5 έρχεται με την τεχνολογία TruSleep™ που καταγράφει αυτόματα τον ύπνο και παρακολουθεί την ποιότητα του. Υποστηριζόμενο από την τεχνολογία Huawei AI και πιστοποιημένο από το Center for Dynamical Biomarkers του Harvard Medical School, το TruSleep™ αναγνωρίζει με μεγάλη ακρίβεια 6 κοινές διαταραχές ύπνου και προσφέρει περισσότερες από 200 προτεινόμενες λύσεις για καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Επαγγελματίας βοηθός fitness

Το Honor Band 5 είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα και αποθηκεύει την ταχύτητα, τις κινήσεις, την απόσταση, τις θερμίδες και πολλά άλλα, για διαφορετικά στιλ κολύμβησης, για να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν την πρόοδό τους αλλά και να βελτιώνουν την τεχνική τους.

Η συσκευή είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος εκγύμνασης, που παρακολουθεί από κοντά την άσκηση των χρηστών και προτείνει βελτιώσεις σε αυτή. Υποστηρίζει μια ποικιλία από ασκήσεις εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων, όπως τρέξιμο, διάδρομο, ποδήλατο, περπάτημα, κολύμβηση, κ.λπ.

Ένας χαρακτήρας που τα συνδυάζει όλα

Με μια οθόνη αφής Full Colour AMOLED 0,95″, η ανάλυση των 240 Χ 120 pixel στα 282 ΡΡΙ του Honor Band 5, κάνει εύκολη την ανάγνωση, ακόμα και σε απευθείας φωτισμό του ήλιου. Μια και μόνο φόρτιση, προσφέρει 14 μέρες κανονικής χρήσης.

Όταν συνδεθεί με ένα smartphone, το HONOR Band 5 ειδοποιεί τους χρήστες για εισερχόμενες κλήσεις, SMS, email αλλά και SNS. Μια ειδική λειτουργία επιτρέπει να χειριστείς την μπροστά και την πίσω κάμερα του smartphone σου με ένα απλό κλικ. Όταν το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν το συνδεδεμένο τους τηλέφωνο μέσω του «Find phone».

Ο George Zhao, πρόεδρος της Honor, είπε: «Οι χρήστες της Honor είναι φοβερά δραστήριοι και δυναμικοί. Απολαμβάνουν συσκευές που φοράς, όχι μονό για να εμπλουτίσουν τις ζωές τους αλλά και για να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ. Το Honor Band 5 είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας ένα design που εντυπωσιάζει αλλά και λειτουργίες όπως το fitness tracker και o μετρητής σφυγμών».

Το Honor Band 5 στέφθηκε νούμερο 1 στις πωλήσεις στο Flipkart, ξεπουλώντας μέσα σε 5 μέρες από το λανσάρισμά του στην Ινδία. Ακολουθώντας την επιτυχία αυτή, το Honor Band 5 θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, τον Οκτώβριο.