Το Twitter ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας ενημέρωσης για τις εκδόσεις των εφαρμογών του για Android και iOS. Στόχος της συγκεκριμένης ενημέρωσης είναι να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επιθυμητά tweets.

Πλέον, οι αναζητήσεις για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά θα επιστρέψουν σαν αποτέλεσμα ένα «Top Tweet», ένα αποτέλεσμα που όπως ισχυρίζεται η εταιρία θα είναι πιο κοντά σε αυτό που αναζητάτε.

Ταυτόχρονα με το Top Tweet θα εμφανίζεται και η επιλογή «View more from this time», που θα δίνει τη δυνατότητα να δείτε και τα υπόλοιπα tweets που σχετίζονται με την αναζήτησή σας.

Συγκεκριμένα για τους χρήστες συσκευών iOS, το Twitter παρουσιάζει μία καλύτερη εμπειρία αυτόματης καταχώρησης «Autocomplete» που συμπληρώνει την πιθανή φράση αναζήτησης πριν καν την ολοκληρώσετε, όπως περίπου κάνει το Google search εδώ και καιρό.

Φυσικά βοηθάει στο να κάνει διορθώσεις σε ορθογραφικά λάθη, ενώ μπορεί να επικεντρώσει την αναζήτηση μόνο σε άτομα που ακολουθείτε και όχι σε ολόκληρο το Twitter.

Η ενημερώσεις είναι ήδη διαθέσιμες από τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα των Android και iOS και το Twitter είναι βέβαιο ότι κατάφερε να κάνει την αναζήτηση σας πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.