Σήμερα υπάρχουν εκεί έξω αναρίθμητες εφαρμογές για αποστολή και διαχείριση γραπτών μηνυμάτων.

Δύο ξεχωρίζουν όμως από τον σωρό, η Pulse SMS και η Android Messages, με την πρώτη να επικρατεί τελικά στα σημεία. Στα πολλά σημεία!

Η Pulse SMS προσφέρει όχι μόνο ευκολίες, αλλά και αισθητικές παρεμβάσεις, όπως θέματα, υποστήριξη GIF, συνομιλίες που προστατεύονται από password, ακόμα και μαύρη λίστα για τους σπάμερς!

Ακόμα και μηνύματα από τον υπολογιστή μπορείς να στείλεις με το app, που παρά τα χρονάκια του παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές στην επικράτεια των γραπτών μηνυμάτων, αλλάζοντας ουσιαστικά εντελώς τον τρόπο που στέλνεις SMS.

Η Pulse SMS είναι, σε όρους μεγέθους, αρκετά μικρή, καταλαμβάνοντας το πολύ 7MB. Είναι επίσης δωρεάν στο Play Store, αν και έχει φυσικά και μια έκδοση που πληρώνεις, προσφέροντας ουσιαστικά πρόσβαση στο app από κάθε πλατφόρμα (Windows, Mac, iOS, Android κ.λπ.).

Η εφαρμογή προσφέρει άπειρους τρόπους εξατομίκευσης της χρήσης, αλλάζοντας θέματα, στιλ, μέγεθος και τύπο γραμματοσειράς και χρώματα φυσικά. Επιπλέον, διαθέτει και πολλές επιλογές παρουσίασης και αποθήκευσης των γραπτών μηνυμάτων, παραμετροποιήσιμες κι αυτές.

Αυτό που παρέχει αποκλειστικά η Pulse είναι έναν φάκελο «Private», στον οποίο για να μπεις χρειάζεσαι κωδικό ή δακτυλικό αποτύπωμα, προστατεύοντας ουσιαστικά τις πιο ευαίσθητες συνομιλίες. Ακόμα και προγραμματισμό αποστολής μπορείς να κάνεις για ένα μήνυμα, καθώς οι ευκολίες δεν εξαντλούνται εδώ. Ακόμα και την ψηφιακή υπογραφή σου μπορείς να βάζεις στο τέλος του μηνύματος.

Το app για SMS παρέχει κι άλλες ευκολίες, όπως αυτόματη απάντηση, αλλά και gestures, υπηρεσίες που σε άλλες εφαρμογές messaging προσφέρονται έναντι αμοιβής. Προσθέστε εδώ την επιλογή «αναζήτηση» που παρέχει, τη ρύθμιση για πολλαπλή επιλογή και αποστολή αλλά και τον καθαρισμό παλαιών μηνυμάτων και έχετε την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών της. Δωρεάν, πάντα.

Το Pulse app ανεβάζει επίπεδα την αποστολή και διαχείριση των γραπτών μηνυμάτων, σώζοντάς τα τελικά από την οριστική εξαφάνιση…