proho.gr

To πολύ γνωστό εργαλείο Social Media Intelligence και Monitoring, το SM2 της SDL (πρώην Alterian), κυκλοφόρησε πρόσφατα σε νέα βελτιωμένη έκδοση, με ακόμη περισσότερες δυνατότητες και με μια μεγάλη καινοτομία. Η έκδοση SM2 5.2 όχι μόνο «ακούει» και αναλύει τις συζητήσεις που γίνονται στα social media για οποιαδήποτε εταιρεία ή προϊόν, αλλά πλέον συγκεντρώνει και παρουσιάζει όλα σχετικά δεδομένα δημιουργώντας αυτόματα ένα infographic: το Storyboard Report.

Το Storyboard report δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βλέπει συγκεντρωμένα τα σημαντικότερα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία της έρευνας: πόσο συζητείται κάτι, ποιοι συζητούν γι’ αυτό και σε ποια μέσα (social networks, blogs, news sites κλπ.), τι άποψη εκφράζουν (θετική, αρνητική, ουδέτερη) κλπ.

Πρόκειται φυσικά για πολύ σημαντική καινοτομία σε ό, social media monitoring πολύ περισσότερο δε αν λάβουμε υπόψη μας ότι ότι το SM2 αποτελεί αυτή τη στιγμή την μόνη υπηρεσία που αναγνωρίζει και μπορεί να κατανοεί και να αναλύει την ελληνική γλώσσα.