Ταινίες που έχουν ήδη βραβευτεί ή ήταν υποψήφιες για Όσκαρ και άλλες που είναι θα διαγωνιστούν για μια τέτοια διάκριση τη φετινή χρονιά, έρχονται κατευθείαν στο σαλόνι των συνδρομητών της υπηρεσίας «hol my tv».

Η hellas online ανακοίνωσε, ότι από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2012 η θεματική κατηγορία περιεχομένου Hollywood θα είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσία «my tv».

Η κατηγορία αφορά σε μια μοναδική video on demand εμπειρία τηλεθέασης που περιλαμβάνει 72 ταινίες που κέρδισαν ή ήταν υποψήφιες για Oscar, αλλά και ταινίες που είναι διαγωνιστούν στη φετινή απονομή.

Συγκεκριμένα η κατηγορία Hollywood hol video club περιλαμβάνει 3 ταινίες που είναι στις υποψηφιότητες για το 2012. Αυτές είναι οι «Transformers 3», «Kungfu Panda 2», και «Οι Υπηρέτριες» που γίνονται διαθέσιμες σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση προς 2,99 ευρώ ανά ενοικίαση για απεριόριστες προβολές σε 24 ώρες.

Ακόμη, 27 βραβευμένες ταινίες που κέρδισαν από ένα τουλάχιστον αγαλματίδιο του θείου Oscar, όπως οι «Forrest Gump», «Πληροφοριοδότης», «King Kong», «Τίγρης και Δράκος», «Traffic».

Διαθέσιμες είναι άλλες 36 ταινίες που προτάθηκαν για Oscar, δεν κέρδισαν, αλλά αξίζει να δούμε, όπως: «Τα Απομεινάρια μιας μέρας», «Το ματωμένο διαμάντι», «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού» και «Ο Νονός 3».

Τέλος αγαπημένες κλασικές ταινίες που σάρωσαν στα Oscar και έμειναν στην ιστορία, όπως «Ο Νονός 2», «Η γέφυρα του ποταμού Κβάι» και το «Όσα παίρνει ο άνεμος» θα είναι διαθέσιμες.

Οι περισσότερες από τις παραπάνω ταινίες διατίθενται με τιμή 1,99 ευρώ ανά ενοικίαση.

Το «hol video club» παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες των μεγαλύτερων studios παγκοσμίως, καθώς και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας και αισθησιακές, γίνονται άμεσα διαθέσιμες στην τηλεόραση των συνδρομητών μέσα από ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης. Δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, συμπληρώνουν τη γκάμα επιλογών που προσφέρει το «hol video club» για όλη την οικογένεια.