Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt προσέθεσε σήμερα δύο νέα σημεία πώλησης στο δίκτυο καταστημάτων της, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, η Λεωφ. Συγγρού και ο Γέρακας υποδέχθηκαν τα δύο νέα καταστήματα της αλυσίδας, τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους στις 8 το πρωί, καλωσορίζοντας το καταναλωτικό κοινό. Η προσέλευση του κοινού και στα δύο καταστήματα ήταν εντυπωσιακά υψηλή, καθώς οι μεγάλες προσφορές στην εκτενέστατη γκάμα επώνυμων προϊόντων που διατίθενται εντός των νέων καταστημάτων, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών που έσπευσαν από τις 8 το πρωί, προκειμένου να επωφεληθούν από τις μοναδικές ευκαιρίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον εγκαινιασμό των δύο εν λόγω καταστημάτων ολοκληρώνεται η διαδικασία μετατροπής των σημείων πώλησης Saturn σε Media Markt, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής αναδιάρθρωσης του Ομίλου. Η διαδικασία μετατροπής πραγματοποιήθηκε με ταχύτατες διαδικασίες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν το συντομότερο δυνατό οι καταναλωτές των συγκεκριμένων περιοχών.

Το κατάστημα της Συγγρού (Λεωφ. Συγγρού 340) εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 9.200 τμ, ενώ αυτό που βρίσκεται στην περιοχή του Γέρακα (Λεωφ. Μαραθώνος 149) διαθέτει χώρους έκτασης 5.000 τμ. Η αλυσίδα αριθμεί πλέον 10 καταστήματα στην ελληνική αγορά, 6 εκ των οποίων εξυπηρετούν το καταναλωτικό κοινό της Αττικής, 3 την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ τέλος ένα λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας.

Τα δύο νέα καταστήματα συνάδουν με τις υψηλές προδιαγραφές και την ιδιαίτερη φιλοσοφία που αποτελούν σήμα κατατεθέν της αλυσίδας Media Markt. Το άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο προσωπικό, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η διάθεση πλούσιας ποικιλίας επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές αποτελούν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας της αλυσίδας που την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του Έλληνα καταναλωτή.