Όπως το λανσάρισμα κάθε νέας συσκευής, έτσι και η παρουσίαση του iPhone 7 συνοδεύτηκε από όλη την απαραίτητη δημοσιότητα και την ανυπομονησία όσων λατρεύουν κάθε προϊόν της Apple.

Αυτή τη φορά ωστόσο η κριτική επικεντρώθηκε στην απουσία υποδοχής για ακουστικά, κίνηση που πολλοί χαρακτήρισαν «αυτοκτονία» της Apple- αν και πολλοί από τους επικριτές του είναι πολύ πιθανό να στήθηκαν στην ουρά για να αποκτήσουν το τηλέφωνο- και χωρίς την υποδοχή για ακουστικά.

iphone2

Στη δυσαρέσκεια αυτή βρήκε χώρο ένας άνδρας που ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο- το οποίο έχουν ήδη δει πάνω από 14 εκατ. άνθρωποι- που φαίνεται να ανοίγει… υποδοχή για ακουστικά με τρυπάνι! Το ότι πρόκειται για αστείο είναι τόσο προφανές που δεν φαντάζεται κανείς πως χρειάζεται να το εξηγήσει. Αλλα τελικά ίσως χρειαζόταν γιατί κάποιοι από τους κατόχους iPhone 7 δεν το κατάλαβαν και επιχείρησαν να τον μιμηθούν με όχι καλή κατάληξη, προφανώς.

iphone3

Το βίντεο ξεκινά με τον άνδρα να σταθεροποιεί το τηλέφωνό του σε ένα εργαλείο σαν δαγκάνα, κι αυτό θα έπρεπε πιθανώς ήδη να θορυβήσει όσους το βλέπουν, όπως αναφέρει το Tribunist. Στη συνέχεια ανοίγει τρύπα στο τηλέφωνο με τρυπάνι και μύτη 3,5 mm.

iphone4

«Το δοκίμασα και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφή, έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου βλέποντας αυτό το βίντεο», έγραψε κάποιος σχολιαστής που προφανώς πήρε το βίντεο πολύ στα σοβαρά.

iphone5

«Ένας φίλος μου μου είπε πως δούλεψε αλλά το δικό μου iPhone δεν ανάβει καν μετά το άνοιγμα της τρύπας. Το τσέκαρα, ήταν με μύτη 3,5 χιλιοστών, δεν έκανα λάθος. Τι συνέβη, μήπως είχατε κι εσείς παρόμοιο πρόβλημα;» ρωτά ένας άλλος.

iphone6

Για κάποιους η συνειδητοποίηση ήρθε νωρίς. «Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν… Το ξεκίνησα και στη μέση συνειδητοποίησα πόσο βλακώδες ήταν. Τώρα τι κάνω;» ήταν το ερώτημα κάποιου άλλου χρήστη.