Με ευχάριστο πονοκέφαλο φεύγει από το Αρακαζού ο Φερνάντο Σάντος. Δίχως απρόοπτα διεξήχθη η τελευταία προπόνηση των διεθνών πριν την αποψινή αναχώρηση (16:00 τοπική, 22:00 ώρα Ελλάδος) για το Μπέλο Οριζόντε όπου και θα διεξαχθεί η πρεμιέρα με την Κολομβία. Σε ποιο σχήμα φαίνεται να καταλήγει ο Πορτογάλος.

Άπαντες παρόντες και στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Αρακαζού με τον Φερνάντο Σάντος να έχει μόνη έννοια την κατάρτιση της ενδεκάδας εν όψει της σαββατιάτικης πρεμιέρας με αντίπαλο την Κολομβία στο Εστάντιο Μινεϊράο (σέντρα στις 19:00 ώρα Ελλάδος).

Με διάταξη 4-3-3 προσανατολίζεται σε σχήμα με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, αριστερά στην άμυνα τον Χολέβα, δεξιά τον Τοροσίδη, και στόπερ τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο που κάλυψε το χαμένο έδαφος και δείχνει να βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση. Η τριάδα στον άξονα θα απαρτίζεται από τους Κατσουράνη, Μανιάτη και όπως όλα δείχνουν τον Κονέ. Στην επίθεση στο αριστερό θα ξεκινήσει ο Σαμαράς, δεξιά από ό,τι φαίνεται ο Σαλπιγγίδης (θα μείνει στον πάγκο ο Φετφατζίδης) ενώ στην κορυφή υπάρχει το γνωστό δίλημμα Γκέκα και Μήτρογλου με τον πρώτο ίσως να προτιμάται τελικά για την ενδεκάδα. Όλα αυτά θα φανούν ξεκάθαρα στην αυριανή, τελευταία προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο Εστάντιο Μινεϊράο (το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με την Κολομβία. Θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου.


Πηγή: Sport-fm.gr