Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Τσάβι Ερντάντεθ, τη ρήτρα του στην Αλ Σαντ και την πρόσληψή του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Εδικότερα, η Μπαρτσελόνα αρνείται ότι δέχθηκε να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Τσάβι ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Σαντ.

Νωρίτερα, η ομάδα του Κατάρ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τσάβι Ερνάντες, καθώς όπως τόνισε, οι μπλαουγκράνα πλήρωσαν την απαιτούμενη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλεπόταν για να μείνει ελεύθερος ο Ισπανός προπονητής.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ισχύει καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν συμφώνησε στον συγκεκριμένο όρο, ενώ επικρατεί ιδιαίτερα εκνευρισμός με τα όσα αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Κατάρ.

Οι Καταλανοί θεωρούν ότι αυτό με αυτή την ανακοίνωση, η Αλ Σαντ προσπαθεί να ασκήσει πίεση στους ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου για να πληρώσουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται. Για την ώρα πάντως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Πηγή: gazzetta.gr