Τους παίκτες της εθνικής Ελλάδας για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σαουδική Αραβία, το οποίο θα γίνει επί ισπανικού εδάφους στις 15 Μαΐου, ανακοίνωσε ο Μίκαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες να κάνουν ντεμπούτο με τα γαλανόλευκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σκίμπε συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τους Σπύρο Ρισβάνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γιαννούλη από τον Ατρόμητο, τους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Κώστα Γαλανόπουλο από την ΑΕΚ, τον Τριαντάφυλλο Πασσαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον Δημήτρη Νικολάου από τον Ολυμπιακό. Επίσης, στην αποστολή βρίσκεται και ο Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε κληθεί για τα ματς με Ελβετία και Αίγυπτο, αλλά δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, από πλευράς παικτών της Ένωσης, ένα ακόμη όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σκίμπε είναι: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή (13/05) και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η αναχώρηση για την ιβηρική χώρα είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα στις 12:20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.