ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, με άδειες κερκίδες υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι δυο «μονομάχοι» δεν έχουν ανακοινώσει τις αποστολές τους, ωστόσο Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν κάνει γνωστά τα πλάνα τους για τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20:30 απόψε.

Από τη μία η Ένωση δεν θα έχει τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Από εκεί και πέρα άπαντες είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για «ιστορικό επίτευγμα» όσον αφορά το νταμπλ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι δεν θα βρίσκεται μεταξύ των εκλεκτών του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα τη συγκεκριμένη είδηση την έκανε γνωστή ο Ρουμάνος τεχνικός μέσα από τη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι η κατάκτηση είναι το μόνο που μετράει για την ομάδα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φέλιξ Μπριχ από τη Γερμανία με βοηθούς τους Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γκούντερ Περλ με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέδια): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Μάνταλος, Πινέδα, Ελίασον – Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Ντάντας – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.