Ο Κουντέ είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών δηλώνει έτοιμος να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ… συστήνεται παρουσιάζοντας τα δυνατά του στοιχεία.

Ο Κουντέ στην κάμερα του Ολυμπιακού:

«Να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται, να πάω όσο πιο μακριά μπορώ στο Champions League και κυρίως να παίζω στο Champions League όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ.

Ακόμη κι όταν φύγω θέλω ο Ολυμπιακός να παίζει στο Champions League», είπε αρχικά ο Κουντέ στην κάμερα του Olympiacos TV και συνέχισε αναφορικά με τα προσόντα του:

«Η ταχύτητα, πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης/. Ακόμα ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Επίσης έχω καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι κι επίσης είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας. Ελπίζω, ανυπομονώ να προσαρμοστώ στον καινούργιο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο.

Ελπίζω λοιπόν οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω ώστε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα».

Κλείνοντας είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα σόσιαλ μίντια, καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν μέσα στη νύχτα για να με υποδεχτούν στο αεροδρόμιο».

Οι πρώτες δηλώσεις του Πιέρ Κουντέ στο Olympiacos TV! / Pierre Kunde’s statements on Olympiacos TV!

Δείτε το video με τις πρώτες δηλώσεις του Καμερουνέζου μέσου, στην κάμερα του Olympiacos TV. / Kunde Malong Pierre's statements on Olympiacos TV! 🔴⚪️🦁#Olympiacos #Transfer #Welcome #PierreKunde #WelcomeKunde #WeKeepOnDreaming

Posted by Olympiacos FC on Wednesday, June 23, 2021

Πηγή: gazzetta.gr