Ο Γιώργος Σπανός ζήτησε την παραίτηση του Περέιρα από τον Γραμμένο, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή κατάσταση που ήταν ο Σιδηρόπουλος μετά το ματς με την ΑΕΚ στο Περιστέρι για το Κύπελλο.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Περιστέρι για το Κύπελλο, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ατρόμητος ζήτησε την παραίτηση του προέδρου της ΚΕΔ. Παράλληλα, είπε πως κι ο Γραμμένος παραδέχτηκε ότι η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν κακή.

«Θεωρούμε ότι έχει αποτύχει στην αποστολή του. Βλέπετε κάθε εβδομάδα τι συμβαίνει. Δεν έχει καταφέρει να απονείμει δικαιοσύνη σε όλες τις ομάδες», είπε αρχικά στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», και τόνισε πως ζήτησε από τον Βαγγέλη Γραμμένο την αποχώρηση του Περέιρα.

«Είναι σωστό μέτρο οι ξένοι διαιτητές. Οι Έλληνες διαιτητές δεν πρέπει να διαμαρτύρονται γιατί τα έχουν κάνει μαντάρα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει στην ελληνική διαιτησία. Πλέον θα μιλήσουμε με τον επικεφαλής της επιτροπής της FIFA», για να συμπληρώσει: «Ο κ.Γραμμένος παραδέχθηκε ότι η διαιτησία ήταν πολύ κακή. Ο Σιδηρόπουλος στο τέλος μόνο που δεν έκλαιγε. Είχε καταλάβει ότι είχε υποπέσει σε σοβαρά λάθη. Το ύφος του, μόνο, τα έλεγε όλα».

Πηγή: gazzetta.gr