Έντονα ήταν τα παράπονα από την πλευρά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τους τρεις διαιτητές (Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου) που δεν μπαίνουν στην κλήρωση για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, μετά την εξαίρεσή τους που έχουν ζητήσει οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε το «τριφύλλι» στην σημερινή (11/04) συνεδρίαση της ΚΕΔ και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν μπαίνουν όλοι οι διαιτητές στην κλήρωση; Δεν είναι σωστό και δίκαιο αυτό. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται χατίρια στις ομάδες. Δεν μπορούν οι ομάδες να διαλέγουν διαιτητές. Μπορούμε κι εμείς να το κάνουμε αυτό αν είναι, όπως και κάθε άλλη ομάδα. Αλλά έτσι δεν θα γίνει πρωτάθλημα».

Λίγο μετά η κλήρωση έβγαλε τον Αντώνη Αναστόπουλο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την Basket League, με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ να σχολιάζει: «Αυτοί μπορεί να έχουν φύγει μέχρι να καταλάβουν πως ορίστηκε ο Αντώνης, και όχι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος», αφού πρόκειται για συνωνυμία με έναν εκ των τριών «ανεπιθύμητων» διαιτητών για τους Πειραιώτες.

Πηγή: gazzetta.gr