Το πόσο εύκολα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο αποδεικνύεται και από τη μεταγραφή που ετοιμάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συμφώνησε στα 70 εκατ. ευρώ με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος είναι επιθετικός και τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει συνολικά 15 γκολ.

Το γεγονός ότι είναι Σκανδιναβός, έπαιζε στην Αυστρία (Στουρμ Γκρατς) και είναι εξαιρετικά γρήγορος έκανε τους Ιταλούς να τον παρομοιάζουν με τον… Έρλινγκ Χάαλαντ. Αυτό είναι και το προσωνύμιό του άλλωστε: Ο Δανός Χάαλαντ. Και σαν Χάαλαντ, τελικά, θα τον πληρώσουν οι Κόκκινοι Διάβολοι, οι οποίοι ήθελαν οπωσδήποτε να τον αποκτήσουν και τελικά θα τα καταφέρουν.

Έπειτα από συζητήσεις εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων άκουσε πολλές φορές «όχι», η Γιουνάιτεντ δέχθηκε τελικά να δώσει τα 70 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, που ήθελε η Αταλάντα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά.

Μια μεταγραφή που θα βάλει πάρα πολλά λεφτά στο ταμείο της ιταλικής ομάδας, με τη φανέλα της οποίας ο Χόιλουντ έβαλε 9 γκολ την περασμένη σεζόν, δείχνοντας πρόοδο σε σχέση με τα 6 που είχε βάλει στο πρωτάθλημα της Αυστρίας με τη Στουρμ Γκρατς το 2021-22.