Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου, συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Super League 1, με τα θέματα προς συζήτηση να είναι η ολιστική μελέτη, η επαγγελματική διαιτησία και το ποσοστό που καταβάλλουν οι ομάδες για τα συμβόλαια των παικτών.

Μαζί με τον Μαρινάκη ήταν και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου, με το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ να αναφέρει τα εξής…

«Συνεχίζοντας τις επαφές του με Ομοσπονδίες και Φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο, κ. Κάτια Κοξένογλου.

Το Προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα θέματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα και των φορολογικών δεικτών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λειτουργεί τόσο ως εγγυητής της πορείας αυτής όσο και ως καταλύτης θετικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα πεδία αντιπαράθεσης· πάντοτε εντός του πλαισίου που ορίζουν οι εθνικοί νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις, με γνώμονα τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το ευ αγωνίζεσθαι».