Η Μπάγερν Μονάχου έχει συμφωνήσει με τον Χάρι Κέιν αλλά όχι και με την Τότεναμ, η οποία επιμένει να λέει «όχι» παρά το γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να θέλει να το εκμεταλλευτεί και να ετοιμάζει μεγάλη πρόταση, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο διεθνής Άγγλος φορ, όπως φαίνεται, έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ αφού εκεί δεν μπορεί να κατακτήσει τίτλους. Δεν αποτέλεσε έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι συμφώνησε με τη Μπάγερν, είναι όμως έκπληξη το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι επιμένουν να λένε «όχι» στις προτάσεις των Γερμανών, παρά τον κίνδυνο να χαθεί ως ελεύθερος ο παίκτης.

Μέσα σε όλα αυτά, λοιπόν, ετοιμάζεται και το… ντου της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει υποδείξει ως Νο1 στόχο τον Κέιν. Αυτό αναφέρει το έγκυρο RMC, γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός, τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στους Παριζιάνους και τον παίκτη.

Η Παρί θέλει, όπως και η Μπάγερν, να εξασφαλίσει πρώτα το «ναι» του Κέιν και από εκεί και πέρα θα κάνει… επίθεση στην Τότεναμ καταθέτοντας μια πολύ δυνατή πρόταση για να κάμψουν τις αντιστάσεις της.