Η Αλ Νασρ ήταν η πρώτη ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που… σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αποκτώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν λίγους μήνες και τώρα θέλει να βάλει δίπλα του τον Αντουάν Γκριεζμάν, με τους μάνατζερ του οποίου έχει ήδη γίνει συνάντηση.

Οι Σαουδάραβες έχουν αποφασίσει, όπως φαίνεται πλέον από τις μεταγραφές που έκαναν οι ομάδες της χώρας και τις προτάσεις που καταθέτουν σε άλλους στόχους, να φέρουν τα πάνω-κάτω και να «κλέψουν» όσο το δυνατόν περισσότερα αστέρια από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ένα από αυτά τα αστέρια, φυσικά, είναι και ο Γκριεζμάν, ο οποίος αποτελεί στόχο της Αλ Νασρ. Ήδη, μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του διεθνή Γάλλου επιθετικού, στο συμβόλαιο του οποίου με την Ατλέτικο Μαδρίτης υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό, φυσικά, για τους Σαουδάραβες είναι… τίποτα, οπότε το αν θα προχωρήσουν ή όχι οι συζητήσεις εξαρτάται αποκλειστικά από τον Γκριεζμάν και από το αν θα δείξει όντως ενδιαφέρον για μεταγραφή στην Αλ Νασρ.