Η ώρα για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ έφτασε και ο Αντριάνο, παλαίμαχος της ιταλικής ομάδας, δεν θα βρεθεί τελικά στην Κωνσταντινούπολη για να σχολιάσει το παιχνίδι για λογαριασμό του ESPN αφού… τα έδωσε όλα σε τρία διαφορετικά πάρτι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο 41χρονος πρώην επιθετικός είχε φορέσει τη φανέλα της Ίντερ και είχε αγαπηθεί πολύ από τους οπαδούς της, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που θα μπορούσε ως ποδοσφαιριστής αφού ο θάνατος του πατέρα του είχε ως συνέπεια να μπλέξει με το αλκοόλ. Και από τη στιγμή που έμπλεξε, δεν μπορεί να… ξεμπλέξει παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Ο Αντριάνο έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του Τύπου λόγω του τρόπου ζωής του και τώρα είναι ξανά θέμα συζήτησης και ο λόγος είναι το γεγονός ότι έχασε τελικά την πτήση για Κωνσταντινούπολη. Γιατί; Επειδή, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη Globo, ήταν σε τρία διαφορετικά πάρτι στο Ρίο χθες (9/6) και προφανώς τα έδωσε όλα εκεί με αποτέλεσμα να… ξεχάσει και τον τελικό του Champions League, και την πτήση και όλα…

Αντριάνο Globo