Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία προσπαθεί να πείσει τον Καρίμ Μπενζεμά να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και του προσφέρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο, 200 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με τη «βασίλισσα», αλλά αυτό σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, θα ανανεωθεί αυτόματα εξαιτίας ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης που προβλέπει μονοετή επέκταση σε περίπτωση κατάκτησης του διάσημου βραβείου που δίνει το γαλλικό περιοδικό France Football.

Πρόσφατα, ο Καρίμ Μπενζεμά είχε υποστηρίξει πως θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζει να συμβεί το ίδιο και με τους παλιότερους παίκτες της ομάδας όπως είναι ο Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόοζ, οι οποίοι επίσης έχουν συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και διαπραγματεύονται επεκτάσεις ενός έτους.

Στα 35 του χρόνια, πάντως, και με τη Ρεάλ Μαδρίτης να προσπαθεί να «χτίσει» για το μέλλον η εφημερίδα «MARCA», αναφέρει πως ο Καρίμ Μπενζεμά το σκέφτεται για τη Σαουδική Αραβία.

Μια ανάσα από τον Μπέλιγχαμ

Στο μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χοσέλου από την Εσπανιόλ προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, ενώ της προτάθηκε και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο.

Παράλληλα, βρίσκεται και μια ανάσα από την ολοκλήρωση της αγοράς του Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη Ντόρτμουντ. Η «βασίλισσα» θα δώσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ μπροστά για τον 19χρονο Άγγλο μέσο και τουλάχιστον 30 εκατομμύρια σε μπόνους «δεμένα» με οψιόν που θα είναι εύκολες να επιτευχθούν. Ο Μπέλιγχαμ έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο ως το 2029.