Με γκολ των Καμαρά και Κλωναρίδη ο αδιάφορος βαθμολογικά Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό που ήθελε νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή αλλά τελικά τα κατάφερε και με ήττα χάρη στα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν βαθμολογικό κίνητρο, αφού ήθελαν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν στο 4′ με τον Κωτσόπουλο και στο 7′ με τον Ρομπάιγ.

Η απάντηση της ομάδας του Αγρινίου ήρθε στο 16′ με την ευκαιρία του Μόρσεϊ και τελικά στο 30′ ο Ατρόμητος έκανε το 1-0 με την κοντινή προσπάθεια του Καμαρά μετά το γύρισμα του Κλωναρίδη.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται κάτι τρομερό, μέχρι που φτάσαμε στο τελευταίο 10λεπτο… Στο 80′ ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Μπρανέσκου αλλά πλάσαρε στο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 1-1 και η… τιμωρία του ήρθε στο 85′, όταν οι Περιστεριώτες βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Κλωναρίδης, μετά τη συνεργασία του με τον Κεσχρίντα, πλάσαρε σωστά τον Ανέστη για το τελικό 2-0.

Ατρόμητος: Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού (86΄Φριντζόνσον), Οικονομίδης (79′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (67′ Ροτάριου).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (36′ Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπουζούκης (46′ Ντίας), Ξενιτίδης (61′ Κολοβός), Μόρσεϊ (74′ Καρέλης), Χουάνπι, Πέδρο.