Έπειτα από μια επεισοδιακή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσε και ξύλο ανάμεσα σε δύο παράγοντες, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έκανε γνωστό ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου της Super League 2, το πρωτάθλημα της οποίας, τελικά, θα αρχίσει ξανά στις 11 Μαρτίου.

Η δράση στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει σταματήσει από τις 2 Φεβρουαρίου και ο λόγος είναι τα χρήματα που πρέπει να πάρει η κάθε ομάδα από το ποσοστό του Στοιχήματος. Ένα θέμα που προκάλεσε μεγάλη ένταση, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στην επεισοδιακή σημερινή (1/3) συνεδρίαση του Δ.Σ.

Τελικά, όμως, βρέθηκε η λύση. Ο Λεουτσάκος έκανε γνωστό ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου της Λίγκας και παράλληλα ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, δεσμεύτηκε ότι η κάθε ομάδα θα πάρει 120.000 ευρώ.

Έτσι, με βάση όσα αποφασίστηκαν, στις 12 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Super League 2 θα αρχίσει ξανά, με το… φως να έχει φανεί από χθες Τρίτη (28/2), μετά τις συναντήσεις που είχαν τα μέλη της ειδικής επιτροπής της SL2 με το υφυπουργείο Αθλητισμού και το προεδρείο της Super League 1.