Ο Κιλιάν Μπαπέ μιλώντας σ’ έναν οπαδό στο περιθώριο του γκαλά των βραβείων The Best αργά το βράδυ της Δευτέρας (27/2) στο Παρίσι είπε πως αν έπαιζε ποτέ στην Ιταλία, θα φορούσε μονάχα τη φανέλα της Μίλαν.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media έγινε viral με τους οπαδούς των «ροσονέρι» να τον γεμίζουν με μηνύματα αγάπης, ενώ οι ίδιοι έκαναν όνειρα πως ίσως κάπως, κάποτε ο Γάλλος επιθετικός να κάνει το… όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει με τους «διαβόλους». «Αν ήταν να έρθω στην Serie A, θα ήταν για την Μίλαν», ακούγεται ο Μπαπέ να λέει στον οπαδό κατά την προσέλευσή του στην αίθουσα όπου δόθηκαν τα βραβεία. Μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν είναι η ομάδα που έμαθε να… αγαπά από πολύ μικρός.

Ο Μπαπέ έχει εξηγήσει από που προέρχεται αυτή η αγάπη για τους «ροσονέρι». Ο λόγος είναι η babysitter του, Μπεατρίς Ρικάρντι, με καταγωγή από την Ιταλία. Ήταν εκείνη που τον έκανε… οπαδό των «ροσονέρι», όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο 24χρονος επιθετικός σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport». «Η γυναίκα που με πρόσεχε όταν ήμουν μικρός όπως και όλη η οικογένειά της ήταν οπαδοί της Μίλαν. Περνούσα πολλές ώρες μαζί τους κι έτσι, έγινα κι εγώ Μίλαν και μεγαλώνοντας έβλεπα πολλά παιχνίδια της», δήλωσε ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Πέραν της Μπεατρίς ήταν κι ο σύζυγός της Νικολό Ρικάρντι εκείνος που του έδωσε μια φανέλα της Μίλαν με το όνομα του Ρομπίνιο.

Όσο για το ενδεχόμενο ο Μπαπέ να φορέσει σύντομα τη φανέλα της Μίλαν, αυτό δεν είναι εφικτό με… μεταγραφή αφού ο 24χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2024 με οψιόν επέκτασης ως το 2025. Αν φύγει ως ελεύθερος το 2024 και πάλι, η Μίλαν δεν μπορεί να του δώσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που παίρνει «καθαρά» από το γαλλικό κλαμπ.