Η Πορτογαλία δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος στο Μουντιάλ 2022 αφού αποκλείστηκε από το Μαρόκο στους προημιτελικούς, με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι καθόλου καλό λόγω της κόντρας ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Φερνάντο Σάντος, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να αναφέρονται ξανά σε αυτό το θέμα.

Όλοι πίστευαν ότι οι σχέσεις των δύο ήταν άψογες αλλά τελικά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου διαταράχθηκαν για τα καλά. Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο προπονητής του τον αντικατέστησε στο ματς με τη Νότια Κορέα.

Από εκείνη τη στιγμή το κλίμα στις τάξεις της ομάδας χάλασε και δεν έφτιαξε ξανά, με την Correio da Manha να επανέρχεται στο θέμα με νέο ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρει το εξής: Ο Σάντος ενημερώθηκε από τον γιο του για το «βιάζεσαι να με βγάλεις γαμ…» που είπε ο CR7 όταν έγινε αλλαγή, με αποτέλεσμα να τον επιπλήξει μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του.

Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Ρονάλντο, υπογραμμίζει η πορτογαλική εφημερίδα, με συνέπεια οι σχέσεις με τον προπονητή να χαλάσουν οριστικά. Και τελικά η Πορτογαλία αποκλείστηκε στους «8», ο Σάντος αποχώρησε από τη θέση του και ο Ρονάλντο περιμένει από τον νέο προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, να τον έχει βασικό και αναντικατάστατο.