Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Αλ Νασρ πλέον αφού μετά την ανακοίνωση ήρθε και η παρουσίασή του, με τον Πορτογάλο να τονίζει ότι η δουλειά του στην Ευρώπη τελείωσε μετά την κατάκτηση όλων των τίτλων, έχοντας παίξει, όπως είπε, στις σημαντικότερες ομάδες.

Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος ήταν ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή του να αποδεχθεί την εξωφρενική πρόταση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, με τα έσοδά του να υπολογίζονται, μαζί με τις χορηγίες, στα 200 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ένα αδιανόητο ποσό, με τον Ρονάλντο να παρουσιάζεται επισήμως σήμερα (3/1) από τη διοίκηση της Αλ Νασρ και να αναφέρεται στο πώς νιώθει έπειτα από αυτή την επιλογή του, εξηγώντας στη συνέχεια γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

«Μέχρι στιγμής αισθάνομαι εξαιρετικά. Είμαι υπερήφανος για την μεγάλη επιλογή που έκανα. Όταν παίρνω τις αποφάσεις μου η οικογένεια μου πάντα με στηρίζει ειδικά τα παιδιά μου. Δεν με νοιάζει τι είπε ο κόσμος, πήρα την απόφασή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό γιατί έχω δει πολλούς αγώνες. Τι θέλω είναι να παίξω, αύριο αν ο προπονητής πιστεύει ότι είναι η σωστή επιλογή», είπε αρχικά ο CR7 και συνέχισε.

«Στην Ευρώπη η δουλειά μου τελείωσε, κέρδισα τα πάντα. Έπαιξα στους σημαντικότερους συλλόγους της Ευρώπης και για μένα τώρα είναι μια νέα πρόκληση. Ήθελα να έρθω στην Ασία και να συνεισφέρω στην εξέλιξη εδώ. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Αλ Νασρ. Είμαι εδώ για μια νέα πρόκληση. Έρχομαι για να παίξω, να νικήσω και να διασκεδάζω».