Οι ώρες που διανύουμε δεν είναι και οι πιο ευχάριστες για τον Γκονσάλο Ράμος και ο λόγος δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός της Πορτογαλίας στους προημιτελικούς του Μουντιάλ 2022 αλλά και το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και το οποίο τον δείχνει να αυνανίζεται σε ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Στο 6-1 επί της Ελβετίας στη φάση των «16» ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής αφού πήρε τη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην 11άδα και έκανε χατ-τρικ. Ο 21χρονος επιθετικός είδε το όνομά του να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο και τώρα συμβαίνει ξανά το ίδιο. Απλά, αυτή τη φορά δεν είναι για καλό…

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Ράμος, κάνοντας λάθος προφανώς, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο που τον δείχνει να αυνανίζεται στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Πορτογαλίας στο Κατάρ. Γιατί το δημοσίευσε; Κατά πάσα πιθανότητα κάπου ήθελε να το στείλει και έκανε λάθος. Λάθος που αντιλήφθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα να κατεβάσει το βίντεο.

Ήταν ήδη πολύ αργά, όμως, αφού κάποιοι φρόντισαν να κάνουν download και να… γεμίσουν τα social media με το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο έγινε viral. Όχι και ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για τον Ράμος, ο οποίος με τη βοήθεια της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας θα κινηθεί νομικά για να εξαφανιστεί το βίντεο από το διαδίκτυο.