Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη της επί της Βίρτους Μπολόνια στην παράταση με 88-85 στο «ΟΑΚΑ» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague. Εκτίμησε, δε, πως αυτή η επιτυχία θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε. Ελπίζω σε δύο μέρες να είναι πάλι εδώ. Στο τέλος και την παράταση μας βοήθησαν πολύ. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή», σημείωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός που είδε το «τριφύλλι» να βελτιώνει το ρεκόρ του σε 3-6.

«Ήταν δύσκολο να πάρουμε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η ομάδα δεν ήταν καλή στην άμυνα. Δεν πήραμε το ματς στην κανονική διάρκεια, αν και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους, αλλά είναι για εμάς μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε με μια ομάδα με ποιότητα. Κερδίζουμε χρόνο με τέτοια αποτελέσματα και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σωματικά και πνευματικά για το ματς με τη Βιλερμπάν», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον Ντέρικ Γουίλιαμς και στην καθοριστική συμβολή του για να επιτευχθεί η νίκη, ο Ράντονιτς είπε: «Νομίζω ότι είναι η ομάδα που κέρδισε. Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως τη Βίρτους θες όσους περισσότερους παίκτες μπορείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από 3 ματς που τα χάσαμε στο τέλος, πήραμε ένα και μας βοηθάει στην ψυχολογία μας».

Τέλος αναφέρθηκε πως τα σχήματα με ταυτόχρονη παρουσία του Νέιτ Γουόλτερς και του Πάρις Λι μπορεί να αποτελέσει λύση κατά διαστήματα, ιδίως λόγω και της απουσίας του Γκριγκόνις. «Θα είναι μια από τις επιλογές που έχουμε, ειδικά τώρα που είναι έξω και ο Γκριγκόνις, που θα πρέπει να βρούμε τρόπους να καλύψουμε το κενό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.