Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, σκέφτεται πολύ σοβαρά να διακόψει τον Ιανουάριο τη συνεργασία του με τον Μαρσέλο και στην Τουρκία ασχολούνται ξανά με το θέμα, αφού λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας υπάρχουν και ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι πλέον.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υπέγραψε για 1+1 χρόνια στους Πειραιώτες αλλά είναι αμφίβολο, πλέον, το αν θα ολοκληρώσει έστω την πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Με την κατάστασή του, άλλωστε, να μην παραπέμπει σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, όπως έδειξε και το γεγονός ότι ο Μίτσελ τον απέκλεισε από τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, στο λιμάνι είναι λογικό να προβληματίζονται έντονα.

Στην Τουρκία, όμως, δεν προβληματίζονται, αν κρίνουμε από τα ρεπορτάζ του Τύπου της χώρας. Έτσι, μετά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, προέκυψαν τώρα και αυτά για τη Γαλατασαράι.

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις τον Ιανουάριο θα δείξουν τι ακριβώς ισχύει. Τόσο για το αν όντως θα αποχωρήσει ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό, όσο και για το αν η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα είναι από την Τουρκία.