Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/10, 19:30). Το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τα «ερυθρόλευκα» σε επίσημο ματς, ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στις 17 Μαΐου. Έκτοτε τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Πεπ Μπίελ βρίσκεται και εκείνος στην αποστολή όπως και ο Άβιλα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός έμειναν οι Ουί-Τζο Χουάνγκ, Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Μαρσέλο, Βρσάλικο και Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ). Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι».