Το θέμα που έχει προκύψει στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται ότι δεν θα κλείσει εύκολα ή σύντομα, αφού δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο αναφέρουν ότι το κλαμπ είχε προσλάβει εταιρεία για να κάνει καμπάνια δυσφήμισης συγκεκριμένων προσώπων και ένα από αυτά ήταν και ο διεθνής Γάλλος επιθετικός.

Ο Μπαπέ έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους μόλις λίγους μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού φέρεται να έχει απογοητευθεί πλήρως από τη διοίκηση της ομάδας. Αυτή τη διοίκηση που φέρεται να είχε ως στόχο να του χαλάσει το προφίλ πριν λίγα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι σε έρευνα που έκανε η διαδικτυακή εφημερίδα Mediapart διαπίστωσε ότι η Παρί είχε συνάψει συμφωνία με εταιρεία που θα έβαζε μπρος μια καμπάνια δυσφήμισης συγκεκριμένων προσώπων στο διάστημα 2018-20.

Δύο από αυτά τα πρόσωπα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ήταν ο Μπαπέ και ο Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος τελικά αποχώρησε ως ελεύθερος το καλοκαίρι το 2019 υπογράφοντας στη Γιουβέντους. Από την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν, πάντως, διαψεύδουν κατηγορηματικά τα πάντα.