Ο Κιλιάν Μπαπέ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Μάιο, αλλά τώρα δεν είναι χαρούμενος εκεί και θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον προσεχή Ιανουάριο, όπως αναφέρουν ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ.

Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός ήταν κοντά στη μεταγραφή του στους Μαδριλένους πριν λίγους μήνες, αφού το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους έληγε, αλλά τελικά προτίμησε να ανανεώσει και να παραμείνει στην ομάδα του. Απόφαση για την οποία φέρεται να έχει μετανιώσει τώρα.

Από την αρχή της φετινής σεζόν είναι πολλά τα δημοσιεύματα για προβλήματα στα αποδυτήρια της Παρί και η μαδριλένικη Marca, επικαλούμενη τώρα πηγές κοντά στον ποδοσφαιριστή αλλά και πληροφορίες του γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού RMC, υποστηρίζει ότι ο Μπαπέ θέλει να φύγει από τους Παριζιάνους και να πάει στη Ρεάλ τον Ιανουάριο.

Κάτι, βέβαια, που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο αυτή τη στιγμή, αφού οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ δεν είναι καθόλου καλές και οι Άραβες της Παρί δεν έχουν διάθεση να δώσουν τον παίκτη στον Φορεντίνο Πέρεθ.