Στο πρόσωπο του Κόμπε Μπράιαντ, ενός παίκτη «μύθου» για το NBA αλλά και το παγκόσμιο μπάσκετ, θα στηρίξει η Turkish Airlines τη νέα διαφημιστική της καμπάνια, η οποία συνδέεται άμεσα και με την αύξηση των δρομολογίων προς την Αμερική.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, ο άσος τον Λέικερς θα συμμετάσχει για τα δύο επόμενα χρόνια σε διαφημιστικά σποτ, θα φιγουράρει σε διαφημιστικές πινακίδες, σε καταχωρήσεις στον έντυπο και περιοδικό Τύπο. Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ, μάλιστα, πρόκειται να προβληθεί σε 80 χώρες στον πλανήτη, κατά τη διάρκεια του 2011.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA και κάτοχος ενός χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, θα συμμετέχει ακόμα σε μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες ως στόχο θα έχουν την προώθηση της Turkish Airlines, ενώ θα πραγματοποιούνται και συγκεντρώσεις με τους fan του ανά τον κόσμο σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές υπογράφηκε το Σάββατο, σε μια πανηγυρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

«Σύμφωνα με τη στρατηγική μας και την επικοινωνιακή πολιτική που έχουμε αναπτύξει μέσω του αθλητισμού, δώσαμε τα χέρια με τον Κόμπε Μπράιαντ, τον πιο δημοφιλή παίκτη στο μπάσκετ. Έναν αθλητή, η καριέρα του οποίου είναι γεμάτη επιτυχίες. Μέσω αυτού θα προωθηθεί η εταιρία και τα νέα προϊόντα μας, σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο Hamdi Topçu, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines.

Από την πλευρά του ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ είπε ότι «με μεγάλη χαρά “γεύτηκα” πριν από πολλούς άλλους την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει η Turkish Airlines στους πελάτες της».