Όλα είναι έτοιμα, πλέον, για να μπει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδό της, την OPAP Arena, επιστρέφοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια 19 χρόνια μετά την αποχώρησή της, αφού δόθηκε θετική εισήγηση για την άδεια λειτουργίας μετά την τελική επιθεώρηση από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής.

Η επιθεώρηση διήρκεσε ώρες, όπως ήταν λογικό, αφού ελέγχθηκε κάθε λεπτομέρεια σε όλους τους χώρους του γηπέδου και επιβεβαιώθηκε ότι όλα είναι όπως πρέπει. Έτσι, τα κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής έκαναν θετική εισήγηση για την άδεια λειτουργίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην ΑΕΚ περιμένουν, πλέον, τις τελικές υπογραφές από την Περιφέρεια Αττικής ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα με την έκδοση της άδειας και επισήμως. Έτσι, στην ΠΑΕ συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία για την τελετή των εγκαινίων στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγα 24ωρα μετά, στις 3 Οκτωβρίου, η Ένωση θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στην OPAP Arena και αντίπαλος θα είναι ο Ιωνικός.

Πρόκειται, φυσικά, για μια ιστορική στιγμή τόσο για την ΑΕΚ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού δεν χτίζονται γήπεδα… κάθε μέρα στη χώρα μας.