Λίγες ώρες πριν από το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για τη φάση των ομίλων του Eurobasket κόντρα στην Εσθονία, οι αστέρες της «γαλανόλευκης» βρέθηκαν στις εξέδρες του «Τζουζέπε Μέατσα» για να παρακολουθήσουν το ματς της Ίντερ με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Το παιχνίδι που ήταν η πρεμιέρα των δύο ομάδων στον επονομαζόμενο όμιλο του… θανάτου, τον 3ο όπου συμμετέχει και η Μπαρτσελόνα, έληξε με 2-0 υπέρ των Βαυαρών που κυριάρχησαν επί των «νερατζούρι».

Παρά την ήττα, η ιταλική ομάδα δεν έχασε την ευκαιρία να προβάλλει τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα Αντετοκούνμπο μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. «Τί γίνεται οπαδοί της Ίντερ, οι Antetokounbros βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε καλή τύχη στην ιταλική ομάδα. Ο Giannis έκλεισε φωνάζοντας «Forza!».

Η οποία, πάντως, στην λεζάντα του βίντεο ανέφερε πως «απ’ ότι φαίνεται έχουμε ένα νέο οπαδό». Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη των τριών αδερφών για το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, είτε με τα… ευρωπαϊκά παιχνίδια του NBA, είτε με την εθνική ομάδα, οι σταρ του ποδοσφαίρου αναζητούν ιδίως τον «Greek Freak» προκειμένου να του εκφράσουν το θαυμασμό τους και να πάρουν τη φανέλα του.

Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει συμβεί με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ όταν οι Μπακς έπαιξαν στο Παρίσι, ενώ πριν από μερικές ημέρες όταν η Ελλάδα έδωσε φιλικό στη Μαδρίτη με την Ισπανία, τα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης» επισκέφθηκε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Ζούνιορ.

Μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του θρυλικού γηπέδου και έπαιξε μπαλίτσα λέγοντας: «Βρίσκομαι στο Μιλάνο με την Εθνική για τo Eurobasket. Έπρεπε να έρθω να παρακολουθήσω τον πρώτο μου αγώνα Champions League και ήταν απίστευτη εμπειρία. Αν δεν ήμουν μπασκετμπολίστας θα ήμουν σίγουρα ποδοσφαιριστής»

Στις εξέδρες του «Τζουζέπε Μεάτσα», πάντως, βρέθηκαν κι άλλα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας μπάσκετ, όπως ο Κώστας Παπανικολάου, ο Νικ Καλάθης, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κι ο Δημήτρης Αγραβάνης.