Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες της Τετάρτης, στους οποίους ξεχώρισε το 4-1 με το οποίο η Νάπολι νίκησε τη Λίβερπουλ, την ίδια ώρα που η Μπάγερν Μονάχου περνούσε με 2-0 από την έδρα της Ιντερ και η Μπαρτσελόνα έκανε περίπατο με 5-1 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν χάρη σε χατ-τρικ του Λεβαντόφσκι.

Στον 1ο όμιλο ο Άγιαξ είχε νικήσει με 4-0 τη Ρέιντζερς στο ματς που έγινε νωρίτερα και απέμενε η… μάχη ανάμεσα σε Νάπολι και Λίβερπουλ. Μάχη μόνο στα χαρτιά όμως, γιατί στην πράξη οι Ιταλοί πήραν εύκολα τη νίκη, αφού ήταν μπροστά με 3-0 στο ημίχρονο, έχοντας παράλληλα χαμένο πέναλτι με τον Οσιμέν, δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και ευκαιρίες. Ο Ζιελίνσκι έκανε το 1-0 στο 5′ με πέναλτι, ο Ανγκισά το 2-0 στο 31′ και ο Σιμεόνε το 3-0 στο 44′, με τους Ναπολιτάνους να μπαίνουν δυνατά και στο β’ μέρος και να πετυχαίνουν 4ο γκολ ξανά με τον Ζιελίνσκι στο 47′, για να ακολουθήσει δύο λεπτά μετά το γκολ της τιμής για τους Άγγλους με τον Ντίας.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Αγιαξ – Ρέιντζερς 4-0
Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Αγιαξ 3
  2. Νάπολι 3
  3. Λίβερπουλ 0
  4. Ρέιντζερς 0

Στον 2ο όμιλο το μεγάλο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο, το οποίο είχε απίθανο φινάλε! Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έμεναν στο 0-0, οι Ισπανοί σκόραραν στο 91′ με τον Ερμόζο, αλλά οι Πορτογάλοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίζουν στο 96′ με πέναλτι του Ουρίμπε. Κι όμως, το 1-1 δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο… 101′ ο Γκριεζμάν έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Όσο για το άλλο ματς του γκρουπ, η Μπριζ με γκολ του Σίλα στο 42′ νίκησε με 1-0 τη Λεβεκούζεν.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 2-1
Μπριζ – Λεβερκούζεν 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ατλέτικο Μαδρίτης 3
  2. Μπριζ 3
  3. Πόρτο 0
  4. Λεβερκούζεν 0

Στον 3ο όμιλο έγινε το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας με βάση τα ονόματα των δύο ομάδων: Ίντερ εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο Μεάτσα. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Γερμανοί ήταν το φαβορί και αποδείχθηκε, αφού με γκολ του Σανέ στο 25′ και αυτογκόλ του Ντ’Απρόζιο στο 66′ πήραν τη νίκη με το τελικό 0-2. Την ίδια ώρα, στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα έκανε το αναμενόμενο κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν συντρίβοντάς τη με 5-1, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι που πέτυχε τρία γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τους Καταλανούς στο Champions League.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα – Βικτόρια Πλζεν 5-1
Ιντερ – Μπάγερν Μονάχου 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Μπαρτσελόνα 3
  2. Μπάγερν Μονάχου 3
  3. Ιντερ 0
  4. Βικτόρια Πλζεν 0

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Τότεναμ υποδέχθηκε τη Μαρσέιγ που έπαιζε με 10 παίκτες από το 47′ λόγω αποβολής του Μπεμπά και με δύο γκολ του Ριτσάρλισον (76′, 81′) πήρε τη νίκη, ενώ νωρίτερα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν εντυπωσιακή στη Φρανκφούρτη, επικρατώντας της Άιντραχτ με 3-0.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Άιντραχτ – Σπόρτινγκ 0-3
Τότεναμ – Μαρσέιγ 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Σπόρτινγκ 3
  2. Τότεναμ 3
  3. Μαρσέιγ 0
  4. Άιντραχτ 0