Σε ένα ντέρμπι διαφήμιση για τη Serie A, η Ίντερ προηγήθηκε αλλά η Μίλαν το έκανε 3-1 και τελικά επικράτησε με 3-2 και πήρε νίκη γοήτρου, κάνοντας παράλληλα την προσπέραση στη βαθμολογία, με γκολάρες των Λεάο και Ζιρού, ενώ για τους ηττημένους βρήκαν δίχτυα οι Μπρόζοβιτς και Τζέκο.

Το ντέρμπι ήταν από την αρχή μοιρασμένο, με τους νερατζούρι όμως να «χτυπάνε» πρώτοι, αφού στο 21′ βγήκαν ωραία μπροστά και ο Λαουτάρο έβγαλε τετ α τετ τον Μπρόζοβιτς, ο οποίος έγραψε το 0-1. Σκορ που δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 28′ το λάθος του Τσαλχάνογλου είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στον Τονάλι και από εκεί στον Λεάο, ο οποίος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε (1-1).

Στο β’ μέρος, όμως, ένα ξέσπασμα των ροσονέρι ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη. Ένα ξέσπασμα που άρχισε στο 54′, όταν ο Λεάο μπήκε από αριστερά και γύρισε για τον Ζιρού, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-1. Η Μίλαν είχε μόλις κάνει την ανατροπή και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε στο 60′ και το 3-1 από τον εκπληκτικό Λεάο, ο οποίος κινήθηκε τέλεια ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς και τέλειο ήταν και το πλασέ του.

Παρ’ όλα αυτά, η Ίντερ δεν τα παράτησε και στο 67′ μείωσε σε 3-2 με τον Τζέκο μετά το γύρισμα του Νταρμιάν, πιέζοντας στη συνέχεια για την ισοφάριση, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, έμεινε στους 9 βαθμούς μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, βλέποντας τη συμπολίτισσα να ανεβαίνει στους 11.