Μπορεί οι οπαδοί να ασχολούνται με τα αγωνιστικά ή τα μεταγραφικά θέματα, αλλά στον ΠΑΟΚ υπάρχει και αυτό του γηπέδου, για το οποίο τα νέα είναι ευχάριστα αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ παρέλαβαν φάκελο 340 σελίδων με τρία προσχέδια για τη νέα Τούμπα και πλήρη ανάλυση όλων των δεδομένων.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν καταλήξει σε δύο εταιρείες-εγγύηση, τη Salfo και την Populous, οι οποίες έχουν αναλάβει την κατασκευή πολλών γηπέδων που θαυμάζουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και αυτός είναι ο στόχος τους και για τη νέα Τούμπα, παραδίδοντας, ακριβώς 70 μέρες μετά την ανάθεση του έργου, όπως είχε συμφωνηθεί, αναλυτικό φέκαλο 340 σελίδων με τρία προσχέδια του νέου γηπέδου.

Τρία προσχέδια που ενθουσίασαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα μελετήσουν προσεκτικά τον φάκελο, θα τον αναλύσουν και στη συνέχεια θα θέσουν τα τρία προσχέδια στη διάθεση των οπαδών της ομάδας. Στην όλη διαδικασία, φυσικά, συμμετέχει και θα συνεχίσει να το κάνει και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, με τους φίλους του δικεφάλου του βορρά να ανυπομονούν για να δουν τα προσχέδια.