Ο Νταβίντ Βίγια τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα κερδίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο και ότι τα γκολ του, όσο ωραία και αν είναι, οφείλονται στη ομαδική προσπάθεια και στην ποιότητα των συμπαικτών του. Όσο για τον Ζοσέ Μουρίνιο, δεν έχει καμία εκδικητική διάθεση απέναντί του.

«Κερδίσαμε τα παιχνίδια στο γήπεδο και δεν κοιτάμε τι συμβαίνει πριν ή μετά», δήλωσε αρχικά ο Βίγια, ο οποίος αρνείται ότι τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ρεάλ ήταν προϊόν εκδίκησης προς τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έχει αποκαλέσει στο πρόσφατο παρελθόν τον Βίγια «παίκτη – πεταμένα λεφτά», επειδή στοίχησε πολλά χρήματα και δεν σκοράρει συχνά.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης μιλώντας για τα τέρματα απέναντι στη «Βασίλισσα» είπε: «και τα δύο, αλλά ειδικά το τρίτο μου άρεσε περισσότερο. Το καλύτερο από όλα ήταν το αποτέλεσμα (5-0). Τα γκολ ήταν μία απάντηση από τους συμπαίκτες μου και εμένα, γιατί εμείς μιλάμε στο γήπεδο».

Όσο για τη συμφωνία χορηγίας που υπεγράφη από την Μπάρτσα με Ίδρυμα του Κατάρ, τόνισε: «Αν είναι καλό για τον σύλλογο, τότε θα είναι επίσης καλό για εμάς». Η συμφωνία είναι για πεντέμισι χρόνια, με την οποία ο σύλλογος της Βαρκελώνης θα λάβει 165 εκ. ευρώ, συν άλλα 5 σε ομόλογα για τους τίτλους κέρδισαν.

Για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Βίγια που έχει σκοράρει έξι φορές στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, δήλωσε: «Η Ρεάλ Σ. θα έρθει στο Καμπ Νόου για να παίξει το παιχνίδι της. Αν τους υποτιμήσουμε θα πέσουμε στην παγίδα τους, γι αυτό και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να φτάσουμε τους 100 πόντους, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

Για τον Μέσι και την πολύ καλή συνεργασία τους: «Ο Μέσι κάνει καλό στους γύρω του. Έτσι και σε μένα. Είναι πολύ εύκολο να δέσεις μαζί του. Δένεται εκείνος με το δικό σου παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι έχω υποστήριξη από όλους τους συμπαίκτες μου. Και ο Πέδρο είναι εξίσου πολύ σημαντικός για μένα».
πηγή: gazzetta