Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ο «βασιλιάς» του NBA κι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, πλέον θα έχει την… κορόνα του όπου κι αν πηγαίνει. Αυτό γιατί ενσωμάτωσε στην οδοντοστοιχία του το logo του, που είναι ένα στέμμα και τα αρχικά του «LJ».

Οι Λος Άντζελες Λέικερς μοιράστηκαν στα social media τους μια φωτογραφία του ΛεΜπρόν Τζέιμς έπειτα από μια από τις προπονήσεις του στις εγκαταστάσεις της ομάδας καθώς προετοιμάζεται για την 20ή σεζόν της καριέρας του. Η λεζάντα έγραφε: «ICE», που εκτός από… πάγος στην αργκό χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει ένα ακριβό ή πολυτελές κόσμημα και συνήθως κοσμείται και από διαμάντια.

Οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να… εντοπίσουν τί ήθελε να προβάλλει η ομάδα, αλλά και ο ίδιος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού το «κόσμημα» στον δεξιό του κυνόδοντα ξεχώριζε. Πρόκειται για το logo το οποίο δημιούργησε η Nike, η εταιρία που… ντύνει τον «βασιλιά». Η συμφωνία τους που εικάζεται ότι είναι δια βίου υπολογίζεται περίπου στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια, όπως ανέφεραν στο παρελθόν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Πριν από μερικές ημέρες, πάντως, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέκτεινε τη συνεργασία του με τους 17 φορές πρωταθλητές του NBA για ακόμη δύο χρόνια ως το τέλος της σεζόν 2024-25 (εφόσον το επιθυμήσει αφού έχει οψιόν ανανέωσης στο τέλος της σεζόν 2023-24). Θα πάρει 97,1 εκατομμύρια δολάρια γι’ αυτά τα δύο χρόνια. Αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Λέικερς θα φτάσει στα 532 εκατομμύρια δολάρια εγγυημένα από τα συμβόλαιά του στην καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του μπάσκετ – τα περισσότερα από κάθε άλλον στην ιστορία της.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους τέσσερις εν ενεργεία δισεκατομμυριούχους αθλητές με τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Τάιγκερ Γουντς να είναι οι υπόλοιποι στην λίστα.