Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας, Γιάροσλαβ Τβίρντικ δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή στο ματς της «Λεωφόρου», αλλά ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού από την UEFA για τη χρήση laser από την εξέδρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας (1-1) για το Europa Conference League, έχοντας, όμως, νέα παράπονα από τη διαιτησία για πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα Μάντους στο 41′, τα οποία έφεραν την οργισμένη αντίδρασή του. Ο σύλλογος της Τσεχίας δυσκολεύθηκε αρκετά μέχρι να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα και να σφραγίσει την πρόκριση, με τον πρόεδρο του, Γιάροσλαβ Τβίρντικ να τοποθετείται μέσα από ανάρτησή του στο Twitter πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή με βάση το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Ωστόσο, το αφεντικό των Τσέχων είχε και τα δικά του παράπονα για την εκτεταμένη χρήση laser από την εξέδρα των «πρασίνων», γεγονός για το οποίο ακούστηκαν πολλάκις συστάσεις από τα μεγάφωνα, ζητώντας από την UEFA να τιμωρήσει παραδειγματικά τον ελληνικό σύλλογο.

«Ήμασταν τυχεροί απόψε. Κρίμα για μια ομάδα με ποιότητα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να λάβει παραδειγματική τιμωρία από την UEFA για τη χρήση των laser», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Τσέχων μετά την αναμέτρηση.