Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην Ευρώπη και τα δύο ματς με την Σλάβια Πράγας (4 και 11 Αυγούστου σε Πράγα και Λεωφόρο αντίστοιχα) για τον 3ο προκριματικό του Europa Conference League.

Οι «πράσινοι» στα φιλικά έχουν… προβληματίσει μεσοεπιθετικά, καθώς έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ με πέναλτι, αν και αμυντικά τα πηγαίνουν άψογα δίχως να έχουν δεχθεί τέρμα.

Η καθυστέρηση στις μεταγραφές για το κέντρο (επιτελικοί), αλλά και στην επίθεση (εξτρέμ και σέντερ φορ) έχουν δημιουργήσει… γκρίνια στους φιλάθλους, καθώς βλέπουν πως το «τριφύλλι» θα παίξει τα δύο κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς χωρίς να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ με τους παίκτες που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πιστεύουν στην πρόκριση επί της Σλάβια και αυτό ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ των «πρασίνων», Τάσος Νικολογιάννης, στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6.

«Οι παίκτες έχουν αισιοδοξία για τα ματς του Conference League, γιατί πιστεύουν στην ομάδα και τη δουλειά που γίνεται από τον προπονητή. Απομένει ένα ακόμη φιλικό. Η Φόλενταμ δεν έχει σχέση με τη Σλάβια Πράγας, αλλά μπορεί ο Παναθηναϊκός να βοηθηθεί ψυχολογικά εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων πετυχαίνοντας κάποια γκολ», τόνισε.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης