Για δεύτερη συνεχόμενα χρονιά ο Τάσος Μπακασέτας φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικής ομάδας, αφού μετά τα περσινά δημοσιεύματα για τη Λάτσιο, σειρά παίρνουν αυτά τώρα για τη Φιορεντίνα, η οποία πάντως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση προς την Τραμπζονσπόρ.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μέσος προέρχεται από μια απολύτως επιτυχημένη σεζόν, αφού κατάφερε να κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του και πρώτο στην Τουρκία, με τη φανέλα της ομάδας της Τραπεζούντας. Φανέλα που ενδέχεται να βγάλει τους προσεχείς μήνες, πάντως, προκειμένου να φορέσει αυτή της Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ο Μπακασέτας είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ιταλικής ομάδας, χωρίς όμως να αναφέρεται κάτι χειροπιαστό. Επίσημη κίνηση από την πλευρά της Φιορεντίνα προς αυτή της Τραμπζονσπόρ ή και του ίδιου του παίκτη, πάντως, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, ενώ στις αρχές Απριλίου οι Τούρκοι υποστήριζαν ότι ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ότι είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ.