Η εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποιεί ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του να είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο ίδιος να είναι έτοιμος για να πάρει μεταγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο οποίος κάνει λόγο και για… δυνατά ποσά.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μέσος είναι ο ηγέτης της Τραμπζονσπόρ και οι οπαδοί της τον έχουν αγαπήσει πολύ, αλλά σύντομα θα πρέπει να του πουν «αντίο». Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο οποίος κάνει λόγο για μεταγραφή στη Σπόρτινγκ στο τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Τουρκίας υποστηρίζουν πως η ομάδα της Λισαβόνας αποφάσισε να καταβάλει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ, το οποίο προβλέπεται ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Μπακασέτα με την ομάδα της Τραπεζούντας. Όσο για την πρόταση των Πορτογάλων προς τον Έλληνα ποδοσφαιριστή; Αυτή, σύμφωνα με τους Τούρκους πάντα, είναι για συμβόλαιο ως το 2026 με ετήσιες αποδοχές στα 2,5 εκατ. ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, 10 εκατ. ευρώ για μια 4ετία.