Η σεζόν ολοκληρώθηκε, η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και στην Τουρκία η Τραμπζονσπόρ έχει θέσει ως στόχο τον Γιώργο Μασούρα και ήδη έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό, όπως είπε ο πρόεδρός της, Αχμέτ Αγκάογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ποσό που ζητάνε οι Πειραιώτες για τον διεθνή Έλληνα άσο.

Η τουρκική ομάδα, η οποία φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, είχε και τον περασμένο Ιανουάριο στη λίστα της τον Μασούρα αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Αυτό δεν την πτοεί, όμως, όπως αποδεικνύεται τώρα, με βάση όσα δήλωσε ο πρόεδρός της.

«Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε τον Μασούρα από τον Ολυμπιακό. Έχουμε ήδη κάνει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητά 8 εκατ. ευρώ και αυτό είναι μεγάλο ποσό για εμάς. Δεν θα διακόψουμε όμως τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις», τόνισε στο sportpress24 ο Αχμέτ Αγκάογλου.

Όπως και να έχει, για τους ερυθρόλευκους δεν είναι στόχος η πώληση του Μασούρα και θα το συζητήσουν μόνο αν έρθει μια δυνατή πρόταση και φυσικά αν επιθυμεί κάτι τέτοιο και ο ίδιος ο παίκτης.