Ένα από τα θέματα που απασχολούσαν το αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν η πώληση της Τσέλσι λόγω των κυρώσεων στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά σύντομα ενδέχεται να υπάρξει νέο σίριαλ το οποίο θα αφορά στην πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο πλουσιότερος Βρετανός, ονόματι Τζιμ Ράτκλιφ, φέρεται να ετοιμάζει πρόταση για την αγορά της.

Ο Ράτκλιφ ήταν ένας από τους ενδιαφερόμενους για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της λονδρέζικης ομάδας, καταθέτοντας πρόταση ύψους 4 δισ. λιρών, αλλά τελικά προτιμήθηκε αυτή του Τοντ Μπόελι. Γεγονός, πάντως, που δεν… έριξε και στα πατώματα τον πλουσιότερο Βρετανό, ο οποίος ετοιμάζει ρελάνς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Ράτκλιφ θέλει πολύ να αγοράσει μια ομάδα της Premier League και έστρεψε πλέον την προσοχή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το γεγονός ότι οι οπαδοί της βράζουν κατά της οικογένειας Γκλέιζερ και τους ζητούν συνεχώς να πουλήσουν τις μετοχές τους.

Για να κάνουν κάτι τέτοιο, προφανώς, θα πρέπει να τους γίνει μια… εξωφρενική πρόταση, με τα αγγλικά ΜΜΕ να μην αναφέρονται ακόμη σε οικονομικές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά την πρόταση που ετοιμάζει ο Τζιμ Ράτκλιφ.