Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε χθες η είδηση του θανάτου του άλλοτε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στις ΗΠΑ. Το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άτυχος Πέιν δέχεται τον θανατηφόρο πυροβολισμό, κόβει την ανάσα.

Σύμφωνα με το «FOX35» στο βίντεο ακούγεται η μητέρα του να φωνάζει για βοήθεια η οποία στη συνέχεια μιλούσε με την άμεσο δράση λέγοντας «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου. Δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Το γραφείο του Σερίφη στην Όραντζ Κάουντι έδωσε στη δημοσιότητα χθες τα στοιχεία του ατόμου που δολοφόνησε τον Έιντριαν Πέιν, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, με καριέρα σε αρκετές ομάδες του NBA.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον 29χρονο Λόρενς Ντόριτι που κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού. Μάλιστα, βρισκόταν ακόμη στον τόπο του εγκλήματος όταν έφτασε η Αστυνομία και ανακρίθηκε πριν συλληφθεί.

Τα συλληπτήρια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Για τον τραγικό θάνατο του Άντριαν Πέιν, τοποθετήθηκε μέσω social media ο Παναθηναϊκός:

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Επίσης, συλλυπητήρια ανάρτηση έκανε και ο Ολυμπιακός, όπου σημείωσε το εξής: «Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Έιντριαν Πέιν. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη».