Η ένταση μεταξύ των παικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι δεν έμεινε μονάχα στον αγωνιστικό χώρο του «Wanda Metropolitano», αφού οι «πολίτες» πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Παίκτες και μέλη των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και στη φυσούνα των αποδυτηρίων. Μάλιστα, βίντεο από το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «RMC Sport» φέρεται να δείχνει τον αμυντικό της ισπανικής Σίμε Βρσάλκο να φτύνει έναν παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι!

Επιπλέον, ο Στέφαν Σάβιτς της Ατλέτικο Μαδρίτης αντάλλαξε εκ νέου «γαλλικά» με τον Τζακ Γκρίλις με τον οποίο είχαν διαπληκτισμούς από το πρώτο παιχνίδι, ενώ στο ματς της Τετάρτης (13/4) του τράβηξε τα μαλλιά στις καθυστερήσεις αφού έγινε ο… χαμός στον αγωνιστικό χώρο μετά από μαρκάρισμα του Φελίπε στον Φιλ Φόντεν, για το οποίο και αντίκρισε την δεύτερη κιίτρινη κάρτα που προκάλεσε και την αποβολή του. Στις συμπλοκές που ακολούθησαν ο Σάβιτς φαίνεται να χτυπά με το κεφάλι τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ προηγουμένως είχε σύρει από τη φανέλα τον Φόντεν που βρισκόταν στο έδαφος.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε: «Δεν έχω απολύτως τίποτα να πω για τη συμπεριφορά της Ατλέτικο Μαδρίτης». Από τη μεριά του ο αμυντικός του αγγλικού συλλόγου, Αϊμερίκ Λαπόρτ, τόνισε: «Ό,τι συνέβη στα τελευταία 15 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να μείνουμε μακριά από τέτοιες καταστάσεις».

Στο μεταξύ, ο Ντάρεν Φλέτσερ που κάλυψε τον αγώνα για λογαριασμό του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου «BT Sport», ανέφερε πως ο Γκρίλις περπατούσε μέσα στη φυσούνα όταν ο Σάβιτς τον πρόλαβε και προκλήθηκε ένταση. «Τέσσερις αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Δεν κατάλαβα καλά τί ακριβώς συνέβη, αλλά ο Σάβιτς ήταν και πάλι εμπλεκόμενος στο περιστατικό. Ο Γκρίλις προσπαθούσε να φύγει κι αυτό που συνέβη ήταν πολύ κακόγουστο».