Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί στην ΑΕΚ όσον αφορά το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των σπορ», ο 39χρονος προπονητής θα συναντηθεί πρώτα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να συζητήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη συνάντηση είναι κρίσιμη, καθώς ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωση» έχει αρκετούς ενδοιασμούς για την παρουσία του Έλληνα τεχνικού κυρίως για την πορεία που είχε η ομάδα το τελευταίο δίμηνο και η συζήτησή τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση που θα λάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδη.

Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ειλημμένη απόφαση από την πλευρά της διοίκησης πριν από το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών.

Πηγή: sport-fm.gr