Η Τρίνιτι Ρόντμαν αρχικά ήταν γνωστή ως η κόρη του Ντένις Ρόντμαν, του «κακού παιδιού» του NBA που έγραψε ιστορία ως μέλος των Σικάγο Μπουλς στο πλάι του Μάικλ Τζόρνταν, του Σκότι Πίπεν, του Τόνι Κούκοτς και του Φιλ Τζάκσον. Πλέον, όμως, γράφει και εκείνη σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του αθλητισμού των ΗΠΑ.

Στα 19 της είναι το νέο μεγάλο αστέρι του γυναικείου ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Η επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του NWSL, του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα λάβει 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στην λίγκα! Παράλληλα, αυτό είναι και το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή του γυναικείου πρωταθλήματος. Η Μέγκαν Ραπίνο, σούπερ σταρ του γυναικείου ποδοσφαίρου και η Άλεξ Μόργκαν, λαμβάνουν 250.000 δολάρια ετησίως έκαστη.

Ο πατέρας της ήταν γνωστός εντός των παρκέ για τις ικανότητές του στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Με το σκοράρισμα δεν το… είχε σε αντίθεση με την Τρίνιτι Ρόντμαν η οποία είναι εξαιρετική στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ντένις Ρόντμαν εκτός αγωνιστικών χώρων ήταν και παραμένει μια εκκεντρική περσόνα. Άλλωστε περηφανεύεται πως είναι και προσωπικός φίλος με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιόνγκ Ουν. Η κόρη του, από την άλλη, λένε οι προπονητές και οι συμπαίκτριές της είναι υπόδειγμα επαγγελματία.

Η Τρίνιτι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της, σίγουρα όμως έχει πάρει κάτι από τα γονίδια του καθώς είναι εξαιρετική αθλήτρια.