Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Τζαβέλλα, κληθείς να σχολιάσει τη συμπεριφορά του τελευταίου χθες, κατά την αναμέτρηση Άρη και ΑΕΚ.

«Είναι μαλ… Ο Τζαβέλλας είναι ένας μαλ… του ποδοσφαίρου, ένα νούμερο είναι, όπου έχει πάει τα ίδια έχει κάνει. Μάλλον έχει προσωπικά ψυχολογικά προβλήματα, αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Χτυπάει και βρίζει αντιπάλους κι έτσι έκανε καριέρα. Είναι αντικοινωνικό στοιχείο για το ποδόσφαιρο. Πρέπει ο αθλητικός δικαστής να τον καλέσει. Είναι ποδοσφαιρικό υποκείμενο, τον γνωρίζω χρόνια» ανέφερε ο ποινικολόγος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, όταν ο Αραούχο σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ του στη μνήμη του Άλκη σχηματίζοντας με τα χέρια του το γράμμα «Α», «πιάστηκε» να φωνάζει «σκουλήκια» (έτσι αποκαλούνται οι οπαδοί του Άρη). Πρόκειται για μια κίνηση που δεν αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή με την εμπειρία του και η οποία, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι σήμερα, με ανάρτησή του δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, ζητά συγγνώμη και εκφράζει τον σεβασμό του στη μνήμη του 19χρονου Άλκη.